مدل لباس,مدل لباس 2015,مدل لباس مجلسی,مدل لباس عروس,مدل لباس شب,مدل لباس کوتاه,مدل لباس مجلسی

ژورنال جدیدترین و شیک ترین مدل کیک تولد خاص

ژورنال جدیدترین و شیک ترین مدل کیک تولد خاص

.

آرد گندم یکی از مهمترین ترکیبات در اکثر کیک‌ها، به استثنای چیزکیک، کیک‌های اسفنجی و کیک‌های بدون گلوتن، می‌باشد. آرد موجب ایجاد ساختار اسفنجی کیک‌ها شده و برای چسباندن بقیه ترکیبات به همدیگر طی فرایند درست کردن کیک استفاده می‌شود. آرد گندم حاوی دو پروتئین بسیار مهم به نام‌های گلوتنین و گلیادین است که وقتی با مواد تر مخلوط شده و زده شوند، ساختار خود را ایجاد می‌کنند. نشاسته آرد بعد از پخت می‌بندد. نکته‌ای که باید در این زمینه به آن دقت کنید این است که اگر گلوتن بیش از اندازه استفاده شود موجب سفتی، خشکی و بی‌مزگی کیک خواهد شد.

.

عکس کیک تولد خاص

عکس کیک تولد خاص

. ادامه مطلب »



ما را در گوگل محبوب کنید.