مدل لباس,مدل لباس 2015,مدل لباس مجلسی,مدل لباس عروس,مدل لباس شب,مدل لباس کوتاه,مدل لباس مجلسی

مرکز دانلود جدیدترین ژورنال های روز دنیا

http://journal.zarhonar.ir
/wp-content/uploads/2014/11/Zarhonar-journal-main.jpg

.

گالری جدیدترین و شیک ترین مدل ظروف کیک خوری

گالری جدیدترین و شیک ترین مدل ظروف کیک خوری

.

کیک یک شیرینی وغذای مخصوص است که استفاده از آن قرن ها پیش معمول بوده است . کیکی ماده ای غذایی است که توسط تمام افراد جامعه مصرف می گردد . انواه کیک ها بیسکوئیت ها و کراکر تقریباً در تمام جهان جایگاه با ارزشی را در تغذیخ مردم اشغال کرده است و به عنوان یک غذای آماده برای خوردن با ظاهر جذاب و اشتها برانگیز محسوب می گردد .

.

انواع ظروف کیک خوری

انواع ظروف کیک خوری

.

.

.

.

مدل کیک خوری

مدل کیک خوری

.

.

.

.

مدلهای کیک خوری

مدلهای کیک خوری

.

.

.

مدل ظرف کیک خوری

مدل ظرف کیک خوری

.

.

.

.

ظروف کیک خوری

ظروف کیک خوری

.

.

.

.

ظرف کیک خوری

ظرف کیک خوری

.

کیک و تعریف آنبه طور کلی کیک یک نوع شیرینی محسوب می شود که دارای بافت بسیار نرم و سبک بوده و از مواد اولیه ی متفاوت با درصدهای مشخص و با اختلاط مشخص این مواد اولیه تهیه می گردد .یکی از ویژگی های مهمی که می تواند برای کیک و محصولات تولیدی با منشأ آردی بیان کرد این است که به علت خاصیت رئولوزیکی خاص می توان آن را به اشکال مختلف قالب گیری نمود و در تولید محصول تنوع ایجاد کرد . همچنین به علت غلظت زیاد قند و روغن و رطوبت پایین بافت می توان آن را تا مدت مدیدی نگه داری نمود .یکی دیگر از ویژگی های خاص این محصول است که فرایند ساخت آن سریع بوده نیاز به تخمیر ندارد ، به همین دلیل است که ظرفیت تولید ان در ازای زمان بالاست . یکی از مشکلات اصلی در مورد فرایند و نگهداری کیک و محصولات آردی مشابه ، بیات شدن زودرس آن هاست که حجم و بافت محصول را دستخوش تغییر قرار می دهد ، جویدن آن را دچار مشکل می کند ، عطر و طعم آن را کاهش داده و زمان ماندگاری محصول را کوتاه می کند . کیک ازنظر داشتن رطوبت بافت یا سایر محصولات پخت مانند بیسکوئیت ، کلوچه و کراکر تفاوت فاحشی دارد . غلظت مولار قند در کیک بسیار پایین تر از کراکر ، کلوچه و بیسکوئیت است و به خاطر همین تفاوت در عرض پخت ، نشاسته در کیک ژلاتینه می شود . خمیر متخلخل شده و بافت نرم می شود ولی در محصولات ذکر شده که درصد رطوبت پایین است نشاسته ژلاتینه نشده و سختمان بافت به صورت مسطح باقی می ماند .

.


مرکز دانلود جدیدترین ژورنال های روز دنیا

http://journal.zarhonar.ir
/wp-content/uploads/2014/11/Zarhonar-journal-main.jpg

.



ارسال نظر







ما را در گوگل محبوب کنید.