مدل لباس,مدل لباس 2015,مدل لباس مجلسی,مدل لباس عروس,مدل لباس شب,مدل لباس کوتاه,مدل لباس مجلسی

مرکز دانلود جدیدترین ژورنال های روز دنیا

http://journal.zarhonar.ir
/wp-content/uploads/2014/11/Zarhonar-journal-main.jpg

.

ژورنال جدیدترین و زیباترین مدل کیک عقد و عروسی2016

ژورنال جدیدترین و زیباترین مدل کیک عقد و عروسی2016

.

مواد لازم برای درست کردن کیک های کره ای و کیک های اسفنجی متفاوت است. اما در هر دو این دو نوع کیک هدف همیشه یکی است: درست کردن کیک هایی عالی با استفاده از موادی مناسب و به میزان درست.

.

مدل جدید کیک عروسی 2016

مدل جدید کیک عروسی 2016

.

.

.

.

کیک عروسی جدید

کیک عروسی جدید

.

.

.

.

کیک عروسی 2016

کیک عروسی 2016

.

.

.

.

عکس کیک عروسی جدید

عکس کیک عروسی جدید

.

.

.

.

مدل کیک عروسی جدید

مدل کیک عروسی جدید

.

.

.

.

مدل كيك عروسي

مدل كيك عروسي

.

.

.

.

مدل کیک عروسی شیک

مدل کیک عروسی شیک

.

روش های مختلف مخلوط کردن مواد، قالب ها، زمان بندی، درجه حرارت فر، نحوه سرد کردن و همچنین نگهداری کیک در ایجاد نتیجه به دست آمده اهمیت بسیار زیادی دارند.

از اینها گذشته، کیک ها ممکن است مغزدار و یا با رویه های متنوع و تزیین های متفاوت باشند. ازجمله کیک های تزیین شده می توانیم به کیک های عروسی اشاره کنیم.

ساختار یک کیک تا حد زیادی به ترکیب آرد آن، پروتئین سفیده تخم مرغ مورد استفاده و یا شیر دارد. آن بافتی از کیک که به اصطلاح در دهان آب می شود، از منافذ بسیار ریز کیک است که با مخلوط کردن ایجاد می شود. شکر و کره موجود در دستور کیک، و همچنین هر نوع مادهاسیدی مورد استفاده، موجب ترد شدن کیک می شوند. همچنین در ایجاد گلوتن و بسته شدن پروتئین تخم مرغ, نقش داشته و بسته شدن رشته های نشاسته را متوقف می کند. اما اگر دستور کیک مورد استفاده دقیق نباشد، مثلاً شکر یا کره بیش از اندازه مصرف شود، ساختار کیک تا جایی ضعیف می شود که نمی تواند وزن خود را نگه داشته و فرو می ریزد. صرف بیش از حد آرد یا تخم مرغ هم موجب سفت شدن یا خشک شدن کیک خواهد شد.


مرکز دانلود جدیدترین ژورنال های روز دنیا

http://journal.zarhonar.ir
/wp-content/uploads/2014/11/Zarhonar-journal-main.jpg

.



ارسال نظر







ما را در گوگل محبوب کنید.