مدل لباس,مدل لباس 2015,مدل لباس مجلسی,مدل لباس عروس,مدل لباس شب,مدل لباس کوتاه,مدل لباس مجلسی

مرکز دانلود جدیدترین ژورنال های روز دنیا

http://journal.zarhonar.ir
/wp-content/uploads/2014/11/Zarhonar-journal-main.jpg

.

ژورنال جدیدترین و شیک ترین مدل کیک تولد خاص

ژورنال جدیدترین و شیک ترین مدل کیک تولد خاص

.

آرد گندم یکی از مهمترین ترکیبات در اکثر کیک‌ها، به استثنای چیزکیک، کیک‌های اسفنجی و کیک‌های بدون گلوتن، می‌باشد. آرد موجب ایجاد ساختار اسفنجی کیک‌ها شده و برای چسباندن بقیه ترکیبات به همدیگر طی فرایند درست کردن کیک استفاده می‌شود. آرد گندم حاوی دو پروتئین بسیار مهم به نام‌های گلوتنین و گلیادین است که وقتی با مواد تر مخلوط شده و زده شوند، ساختار خود را ایجاد می‌کنند. نشاسته آرد بعد از پخت می‌بندد. نکته‌ای که باید در این زمینه به آن دقت کنید این است که اگر گلوتن بیش از اندازه استفاده شود موجب سفتی، خشکی و بی‌مزگی کیک خواهد شد.

.

عکس کیک تولد خاص

عکس کیک تولد خاص

.

.

.

.

کیک های تولد خاص

کیک های تولد خاص

.

.

.

.

سفارش کیک های تولد خاص

سفارش کیک های تولد خاص

.

.

.

.

عکس کیک تولد های خاص

عکس کیک تولد های خاص

.

.

.

.

مدل های کیک تولد خاص

مدل های کیک تولد خاص

.

.

.

.

خاص ترین کیک های تولد

خاص ترین کیک های تولد

.

برای جلوگیری از بروز این مشکل، بهتر از دستورات کیک خوب و مطمئن استفاده کنید که میزان آرد مورداستفاده در آن به دقت اندازه‌گیری و تست شده باشد. بهتر است دستوراتی را انتخاب کنید که در آنها از آرد گندم نرم استفاده شده باشد که پروتئین سازنده گلوتن آن کم باشد. گلوتن موجود در آرد گندم است که قدرت و قابلیت چسبندگی را به آرد می‌دهد، خاصیتی که برای نان ایدآل است اما نه برای کیک. آردهای گندم نرم معمولاً جذب آب ضعیفی دارند و نیاز به زدن و مخلوط کردن زیاد و طولانی هم ندارند.

کلریناسیون آرد کیک دو فایده بسیار مهم دارد، اول سفیدکنندگی آن است که رنگ خمیر را روشن می‌کند و فایده دوم و مهم‌تر این است که دمای بسته شدن نشاسته را در آرد کیک پایین می‌آورد. این باعث می‌شود که کیک زودتر بسته شده و نیز ور آمدن کیک طی پخت کاهش یابد. خاصیت سفیدکنندگی به آرد کیک این قدرت را می‌دهد که شکر و چربی (و همچنین آب) بیشتری در خود جذب کرده و دستور کیک را متعادل می‌کند.

برای گرفتن بهترین نتیجه، بهتر است همیشه آردی را استفاده کنید که در دستور قید شده است. آرد کیک را می‌توانید با آرد دیگری جایگزین کنید اما در بیشتر مواقع نتیجه‌ای که به دست می‌آورید آنی نخواهد بود که دنبالش بوده‌اید.
می‌توانید یک لیوان آرد کیک سفید را با یک لیوان سرخالی آرد همه‌کاره سفید + ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت جایگزین کنید.

مرکز دانلود جدیدترین ژورنال های روز دنیا

http://journal.zarhonar.ir
/wp-content/uploads/2014/11/Zarhonar-journal-main.jpg

.



ارسال نظر







ما را در گوگل محبوب کنید.