مدل لباس,مدل لباس 2015,مدل لباس مجلسی,مدل لباس عروس,مدل لباس شب,مدل لباس کوتاه,مدل لباس مجلسی

مرکز دانلود جدیدترین ژورنال های روز دنیا

http://journal.zarhonar.ir
/wp-content/uploads/2014/11/Zarhonar-journal-main.jpg

.

آموزش درست کردن انواع خامه فرم گرفته برای تزئین کیک و دسر

آموزش درست کردن انواع خامه فرم گرفته برای تزئین کیک و دسر

.

فرم گرفتن خامه حالتی است که به وسیله زدن خامه در آن باید به وجود بیاید تا برای مالیدن بر روی کیک ها و شیرینی ها و تزیین کرم و ژله ها آماده شود.

.

خامه فرم گرفته

خامه فرم گرفته

.

.

فرم دادن خامه صبحانه

 

مواد لازم:

خامه پاستوریزه پاکتی 2 بسته

پودر قند یا شکر 100 گرم

خامه ای مناسب فرم دادن کیک است که دارای حداقل 30 درصد چربی و بیشتر باشد ، این نوع خامه در جهان به وپینگ کرم معروف میباشد ، این خامه به راحتی با همزن فرم گرفته و منسجم و سفت میشود. بدلیل مشکل در دسترسی به ابن نوع خامه میتوانید از خامه های قنادی که بصورت کیلویی در فروشگاه های لوازم قنادی به فروش میرسند استفاده کنید اما اگر تنها خامه صبحانه در اختیار دارید در این بخش میاموزید که چگونه به ان فرم دهید.

.

فرم دادن خامه ی پاستوریزه

فرم دادن خامه ی پاستوریزه

.

طرز تهیه :

* برای درست کردن این خامه ابتدا باید خامه رو شیرین کنیم ، برای اینکار خامه رو در ظرفی می ریزیم .

* نکته : قبل از شروع بکار ،حتما خامه رو 3-2 ساعت در یخچال قرار بدین .

* نکته : اگه خامه آب داشت ، حتما آب اونو دور بریزید .

.

مرحله اول

مرحله اول

.

* شکر رو اضافه کنید .

* نکته : شکری که برای این خامه استفاده می کنید از نوع دانه ریز باشه .

 .

مرحله دوم

مرحله دوم

.

* با قاشق اونا رو مخلوط کنید ، زیاد هم نزنید فقط درحد مخلوط شدن . بیشتر از 40-30 ثانیه طول نکشه .

* بعد در ظرف رو بذارید و خامه رو بذارید توی فریزر . این خامه رو می تونید تا زمان انقضای خامه نگهداری کنید و هر وقت خواستید فرمش بدین .

* اجازه بدین خامه کاملا یخ بزنه .

.

مرحله سوم

مرحله سوم

.

* از فریزر در بیارید و بذارید کمی شل بشه . در همین حین به یه ظرف فلزی منتقل کنید ( من برای این منظور یه کاسه استیل دارم ) .

*  هر وقت بافتش تقریبا مثل بستنی شد(یا زمانی که پره ها داخل خامه فرو رفتن ) می تونید فرمش بدین .

.

مرحله چهارم

مرحله چهارم

.

* در مراحل آخر وانیل اضافه کنید .

* و اینهم خامه فرم گرفته …

.

مرحله پنجم

مرحله پنجم

.

تهیه خامه فرم گرفته با پودر خامه

مواد لازم :

پودر خامه ۵۰ گرم

پودر قند ۵۰ گرم

شیر سرد ۱۵۰ میلی لیتر

وانیل نصف قاشق چایخوری

.

تهیه خامه فرم گرفته با پودر خامه

تهیه خامه فرم گرفته با پودر خامه

 

.

طرز تهیه :

پودرها رو با هم مخلوط کنین . بعد خیلی کم شیر سرد رو آروم و کم کم داخل پودر ها بکنین تا کاملا تر بشن .

بعد با مخلوط کن روی ” دور آرام ” توی ظرف بچرخونین و شیر رو کم کم بهش اضافه کنین و ضمن مخلوط کردن توی ظرف حرکت دورانی بدین .
حدود 6 دقیقه هم بزنین و بعد روی ” دور تند ” قرار بدین .دو الی 3 دقیقه هم همینطور مخلوط کنین .
باید به جایی برسه که دیگه هر دور مخلوط کن جاش روی خامه های کناری بمونه ….
حالا خامه شما خیلی پوک و سبک شده و اگه با نوک چنگال روش خط بکشین این خط دیگه محو نمیشه . این خامه پوک شده رو میشه فریز کرد و برای مواقع ضروری نگهداری نمود .
اگه میخواین خامه تون طعم دار و یا رنگی باشه – میتونین اگه دوست دارین چند قطره اسانس یا رنگ خوراکی اضافه کنین و با قاشق فقط کمی مخلوط کنین تا همه جای خامه رنگی بشه . ( دیگه با مخلوط کن هم نزنین که شل میشه )

ولی اگه از ابتدا تصمیم گرفتین که خامه رنگی تهیه کنین ( این روش خیلی بهترو مطمئن تره ! ) اسانس یا رنگ رو همون ابتدا مخلوط کنین . ضمنا اگه رنگ تون ویلتون wilton ژله ای باشه کیفیتش خیلی بهتره .این رنگ خیلی غلیظه . یک قطره یا دو قطره کارتون رو راه میندازه . این از مواردی ایست که باید با تکرار و تمرین به مهارت دست پیدا کنین . با یک بار و دوبار شاید نشه به نتیجه دلخواه رسید .

من پودر خامه رو همراه با پودر قند داخل خامه طبیعی ریخته و خامه فرم گرفته تهیه میکنم . اینطوری خیلی راحت و مطمئن تره . برای هر 100 گرم خامه سفت 25 گرم پودر خامه و 25 گرم پودر قند . و عینا همون مراحل رو انجام میدم ولی دیگه مطمئنم که شامل قانون مورفی نشده و شل نمیشه – که ضایع بشم

.

نکته :
اصولا برای زدن خامه حتما باید ظرف تون فلزی باشه و قبلا زیر اون یک ظرف بزرگتر پر از یخ و کمی آب بذارین تا ظرف فلزی بدنه اش کاملا سرد باشه و به فرم گرفتن خامه کمک زیادی میکنه . خامه طبیعی رو پس از خرید نمیشه بلافاصله فرم داد . حتما فریزش کنین . همانطوری که دوستان هم توصیه کردن با کمی پودر ثعلب برای بستن بستنی به کار میره و یا همانطوریکه خودت هم گفتی با آبلیمو هم میشه زد و فرم داد.


مرکز دانلود جدیدترین ژورنال های روز دنیا

http://journal.zarhonar.ir
/wp-content/uploads/2014/11/Zarhonar-journal-main.jpg

.



ارسال نظر







ما را در گوگل محبوب کنید.