مدل لباس,مدل لباس 2015,مدل لباس مجلسی,مدل لباس عروس,مدل لباس شب,مدل لباس کوتاه,مدل لباس مجلسی

مرکز دانلود جدیدترین ژورنال های روز دنیا

http://journal.zarhonar.ir
/wp-content/uploads/2014/11/Zarhonar-journal-main.jpg

.

گالری عکس مدل های زیبا و جدید کیک تولد دخترانه

مروز می‌خوام در مورد کیک اسفنجی و همه نکات مهمی‌ که  داره صحبت کنم . با این که به قیافش نمیخوره که سخت باشه اما پر از نکاتیه که اگه ندونید هیچ وقت کیک اسفنجی خوبی‌ نخواهید داشت چون خیلی‌ نکات ریزی داره که اگه رعایت بشه یه کیک خوشمز داریم که پایه کیک های تولد ، عروسی‌ ، پارتی و ،،،،، هست .من اول از همه نکاتی‌ رو که واسه همه دستورهای کیک اسفنجی استفاده میشه رو بهتون میگم و بعد میرم سراغ دستور کیک اسفنجی های که واقعا حرف نداره اگه همه این نکتو را رعایت کنین.
.
مدل کیک تولد دخترانه

مدل کیک تولد دخترانه

.

نکات خیلی خیلی‌ مهم کیکهای اسفنجی :
 ۱. از نکات خیلی‌ مهم واسه داشتن یه کیک اسفنجی خوب اینه که به هیچ عنوان نباید قالبمون رو چرب کنیم اگه تو دستورش ما از کره و یا مارگارین یا روغن مایع استفاده  نکردیم چون چربی‌ با وجود حرارت وارد بافت کیکمون میشه و حباب های هوائی که با زدن سفیده و زرده ایجاد کردیم رو از بین میبره .پس خیلی‌ خوبه که از قالب های کیک نچسب استفاده کنیم واسه درست کردن کیک اسفنجی  و یادمون باشه که قالب کیکی که قبلا استفاده کردیم رو باید یه بار دیگه بشوریم و خوب خشکش کنیم تا هیچ اثری از چربی‌ روش نباشه ، اگه قالبمون نچسب نیست بهتره از کاغذ استفاده کنیم کف قالبمون البته یادمون باشه بدون چرب کردن کاغذ.
۲.همیشه بهتره از آرد کیک نه  آرد معمولی‌ واسه درست کردن کیک اسفنجی استفاده بشه چون به کیکمون حالت پوک تری میده نسبت به بقیه آرد های معمولی‌ ، منظورم از آرد کیک آردیه که خیلی‌ بافتش سفید باشه و بدون بکینگ پودر باشه .
۳.در مورد شکری که استفاده میکنیم واسه کیک اسفنجی یادمون باشه که نباید شکر معمولی‌ که تو آشپز خونه داریم استفاده کنیم در واقع باید اون شکرو یه چند ثانیه تو آسیاب برقی خوردش کنیم یه کوچولو نه این که پودر کنیم پس اینم از نکات خیلی‌ مهم تو بهتر شدن بافت کیک اسفنجی . پس یادمون باشه زیاد پودرش نمی‌کنیماااااااا فقط طوری که حس کنیم خوردهاشو چون اگه زیاد پودرش کنیم زمانی‌ که شکرو با سفیده هم می‌زنیم شکری که زیادی پودر شده باشه وقتی‌ با سرعت زیاد با سفیده قاطی‌ میشه نمیتونه ساختار سفیده رو بشکنه تا سفیده پف بیشتری بکنه و حالت استنباط بیشتری داشته باشه ،خیلی‌ حرفه ای‌ گفتم نه؟؟ دارم میگم دلیلشو تا بدونید وقتی‌ میگم پودر نکنید دلیلش چی‌ می‌تونه باشه.
۴.وقتی‌ سفیده تخم مرغ رو با شکر  جدگونه می‌زنیم این باعث میشه که ذرات شکر وقتی‌ می‌خواد با  سفیده تخم مرغ قاطی بشن تولید حباب می‌کنن و این حباب ها باعث میشه که کیکمون خوب پف بکنه .
.

گالری عکس مدل های زیبا و جدید کیک تولد دخترانه

.

مدل جدید کیک تولد

مدل جدید کیک تولد

.

.

.

.

مدل های زیبای کیک تولد دخترانه

مدل های زیبای کیک تولد دخترانه

.

.

.

.

مدل جدید کیک تولد دخترانه

مدل جدید کیک تولد دخترانه

.

.

.

.

مدل جدید کیک تولد کودک

مدل جدید کیک تولد کودک

.

.

.

.

مدل جديد كيك تولد

مدل جديد كيك تولد

.

.

.

.

مدل جدید کیک تولد 2015

مدل جدید کیک تولد 2015

.

.

.

.

مدلهای جدید کیک تولد

مدلهای جدید کیک تولد

.

.

.

.

مدلهاي جديد كيك تولد

مدلهاي جديد كيك تولد

.

.

.

.

جدیدترین مدل کیک تولد

جدیدترین مدل کیک تولد

.

.

 

 

 


مرکز دانلود جدیدترین ژورنال های روز دنیا

http://journal.zarhonar.ir
/wp-content/uploads/2014/11/Zarhonar-journal-main.jpg

.



ارسال نظر







ما را در گوگل محبوب کنید.